πŸ“š Dubbel zes - Daphne Deckers (februari 2019) - Boek Downloaden op e-reader

Dubbel zes
Boektitel : Dubbel zes
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 480 pagina's
Jaar : februari 2019
Categorie : Literatuur & Romans, Literaire romans, Verzamelingen & Bundels
Uitgever : The House of Books
Taal: Nederlands

Boek leest als een trein dat wel. Maar het verhaal is z onwaarschijnlijk dat het storend werd. Daarnaast in een column is het leuk om allerlei grapjes weetjes en kwinkslagen te lezen maar een heel boek lang is teveel. Alsof de schrijfster iets teveel haar best heeft gedaan om allerlei feiten en zgn wetenswaardigheden te onderzoeken en te beschrijven. Het is geen literair boek maar zoek je een lekkere pageturner voor je vakantie dan zou ik m zeker meenemen.

Geschreven bij Dubbel zes

Ik had er meer van verwacht,heb me er doorheen geworsteld. Als je van Sophie Kinsella houdt is het echt jouw boek,helaas ben ik die al ontgroeid.

Annabel Brinkmeester presteert het om op n dag alles kwijt te raken wat haar dierbaar is: de nalatenschap van haar ouders haar relatie zelfs haar geliefde huis aan de Orthoskade 66. Zonder de financile hangmat waar ze jaren in heeft gelegen moet Annabel nu cht de mouwen opstropen en een nieuwe toekomst voor zichzelf bewerkstelligen. Maar al snel raakt ze verstrikt in twee mannen n in twee identiteiten en stapelen de problemen zich in een razend tempo op.

Best Seller: