πŸ“š Leonardo da Vinci - Walter Isaacson (oktober 2017) - Boek Downloaden

Leonardo da Vinci
Boektitel : Leonardo da Vinci
ISBN: 9789000358663
Totaal Pagina's : 640 pagina's
Jaar : oktober 2017
Categorie : Boeken, Kunstenaars, Kunstgeschiedenis
Uitgever : Walter Isaacson
Taal: Nederlands

Een goed onderbouwde en realistische biografie over de beroemde Leonardo Da Vinci. De schrijver Walter Isaacson is een bewezen biograaf en laat met deze biografie zijn kwaliteiten zien. Het portret over Leonardo is compleet uitvoerig eerlijk en goed onderbouwd. Een prachtig ingebonden boek maakt het een erg fijne leeservaring; veel lezers hebben de bestseller De Da Vinci code gelezen en zullen dit uitgebreide portret zeker waarderen.

Prachtig uitgegeven Interessant Leerzaam

Ik heb enorm genoten van de biografie over Leonardo da Vinci. Het geeft me een geweldige inkijk in hoe zijn leven was. Ondanks dat ik niet bepaald kunst-minnend ben heb ik werkelijk genoten van de duidingen over de tekeningen schilderijen zijn overige kunstwerken zijn passie en de contacten zowel priv als zakelijk die Leonardo had. Je krijgt een mooie inkijk in zijn manier van denken. De diepgang en de prettige manier van schrijven maken mij zelfs nieuwsgierig naar de andere biografien die Walter Isaacson heeft geschreven.

De geheimen van de grootste genie uit de geschiedenis Leonardo da Vinci wordt gezien als het meest creatieve genie ooit. Naast zijn wereldberoemde werk als schilder was hij ook uitvinder schrijver architect beeldhouwer componist anatomist filosoof natuurkundige scheikundige en ingenieur. Op basis van duizenden pagina's van Da Vinci's aantekenboeken en nieuwe ontdekkingen over zijn leven en werk vertelt Isaacson een prachtig verhaal over hoe Da Vinci's kunst verweven is met de wetenschap. Hij laat zien hoe Da Vinci's genialiteit gebaseerd was op vaardigheden die we in de hand hebben zoals zijn onstilbare nieuwsgierigheid zorgvuldige observatie en verbeeldingskracht die grenst aan fantasie. Walter Isaacson is auteur van talloze biografien die alom worden geprezen waaronder Steve Jobs Einstein en Benjamin Franklin. Hij is CEO van het Aspen Institute en voorheen voorzitter van CNN en hoofdredacteur van Time Magazine. Toon meer

Best Seller: