πŸ‘ Dokter Pol. De wereldberoemde dierenarts uit Nederland - Jan Pol (februari 2016) - Boek Downloaden op e-reader

Dokter Pol. De wereldberoemde dierenarts uit Nederland
Boektitel : Dokter Pol. De wereldberoemde dierenarts uit Nederland
ISBN: 9789044349450
Totaal Pagina's : 288 pagina's
Jaar : februari 2016
Categorie : Boeken, Literatuur & Romans, Huisdieren
Uitgever : Overamstel Uitgevers
Taal: Nederlands

Na de eerste paar hoofdstukken "hoe is het zo ver gekomen met dokter Pol" van zoon van een kleine Drentse melkveehouder tot wereldberoemde tv- reality dierenarts komen de mooie verhalen uit zijn praktijk. Je leert veel en gaat anders beter tegen dieren aankijken. Ook de realiteit van leven en afscheid nemen van dieren is mooi omschreven. Mooi en leerzaam boek.

Het is een leuk boek en het leest makkelijk maar ik had meer achtergrond verwacht. Daarbij is het een doorlopend verhaal zonder duidelijke hoofdstukken. Ik ben meer fan van de tv-serie! De prijs vind ik wat te hoog voor dit boek!

Geschreven bij Dokter Pol

De wereldberoemde dierenarts Jan Pol runt samen met zijn vrouw Diane en zoon Charles een bloeiende praktijk op het platteland van Michigan. In de populaire reality-televisieserie The Incredible Dr. Pol van National Geographic en nu in dit boek deelt Jan Pol de beestachtige belevenissen uit zijn veertigjarige carrire. Hij is opgegroeid op een Nederlandse melkveeboerderij en heeft naam gemaakt als een realistische en eerlijke dierenarts die altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn patinten. Of dat nu een brutale cavia is of een paard van duizend kilo.

Best Seller: